Jump to content

Is it just me?


Dr Kenneth Noisewater
 Share

Recommended Posts

Can't use the code buttons for quoting, images etc. They're not working.

 

Clickable smilies not working.

 

'My Assistant' not working the majority of the time.

 

I've tried using IE and Firefox, is it just me or have others had any probs? Teething troubles?

 

Edit: I also seem to be getting "Done, but with errors on the page" in the status bar quite a lot.

Edited by Dr Kenneth Noisewater
Link to comment
Share on other sites

Can't use the code buttons for quoting, images etc. They're not working.

 

Clickable smilies not working.

 

'My Assistant' not working the majority of the time.

 

I've tried using IE and Firefox, is it just me or have others had any probs? Teething troubles?

 

Edit: I also seem to be getting "Done, but with errors on the page" in the status bar quite a lot.

7663[/snapback]

 

Quote was playing up yesterday but Reply was OK - I think there's something abit amiss

Link to comment
Share on other sites

I think its just you mate,

 

Have you checked your Internet settings to make sure you're allowing Code? It could be that you're blocking scripts etc.

7708[/snapback]

 

 

Have you got Google bar (or any other pop-up blocker tool) installed.

 

That could well cause an issue.

8044[/snapback]

Ok, I've changed two things now and everythings groovy:

 

I've ticked JIT compiler for virtual machine enabled (whatever that means) on Internet Options;

 

and I've switched xp firewall off.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.